Το NZ-200 είναι αναβατόριο κλειστού τύπου για πρόσβαση σε κτίρια όπου η εγκατάσταση ή λειτουργία συμβατικών ανελκυστήρων δεν είναι εφικτή. Είναι η πιο οικονομική λύση για την κατακόρυφη μεταφορά έως 12μ., και μπορεί να εγκατασταθεί είτε εντός είτε εκτός οποιουδήποτε κτιρίου, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει κατάλληλος χώρος. Είναι το ιδανικό σύστημα πρόσβασης σε ιδιωτικές κατοικίες, εμπορικά κτίρια, νοσοκομεία, σχολεία και δημόσιους χώρους. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τον κανονισμό περί ασφάλειας μηχανημάτων 2006/42/ΕC, και πληροί όλα τα προαπαιτούμενα κριτήρια και πρότυπα ασφαλείας.

Ολόκληρος ο μηχανισμός του αναβατορίου ΝΖ-200 συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, καδενών, φρένων και άλλων εξαρτημάτων, είναι στο σύνολό τους διακριτικά περίκλειστα εντός του πύργου ο οποίος βρίσκεται πλευρικά και εντός της κατασκευής. Το αναβατόριο στερεώνεται για μέγιστη ασφάλεια σε τμήμα ή σημεία του κτιρίου κατασκευασμένα από μπετόν. Η εγκατάσταση δεν απαιτεί φρεάτιο, αλλά την κατασκευή στερεής βάσης από μπετόν, με καλωδιωμένη ηλεκτρική παροχή για την στερέωση και  σύνδεση του αναβατορίου.

Το εξωτερικό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο αλουμίνιο και γυαλί ασφαλείας τύπου Connex (εναλλακτικά με τζάμι τύπου ακρυλικού Lexan). Τα υπόλοιπα μέρη του αναβατορίου ΝΖ-200 είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο μέταλλο και ανοξείδωτο χάλυβα.

Το σύνηθες χρώμα  είναι γκρι RAL7035, ενώ προαιρετικά μπορεί επίσης να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα της σειράς RAL. Άλλες προαιρετικές ανέσεις είναι επιλογές όπως τηλέφωνο εντός του θαλάμου, εσωτερικός φωτισμός, και επενδυμένο αναδιπλούμενο κάθισμα.

Sub-banner 2

Οι θύρες εισόδου και εξόδου μπορεί να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε πλευρά, εκτός από την πλευρά με τον πύργο του μηχανισμού. Οι θύρες ασφαλίζουν με ηλεκτρικές κλειδαριές και όταν η πλατφόρμα φθάσει σε προκαθορισμένη στάση οποιουδήποτε επίπεδου, τότε απασφαλίζει η συγκεκριμένη θύρα. Το αναβατόριο επίσης διαθέτει κουμπί συναγερμού για επιπρόσθετη ασφάλεια.

Ο κινητήρας είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης και απαιτεί μόνο 1,5kW ισχύος. Πατώντας το κουμπί συνεχούς πίεσης, μπορεί να ανεβάσει βάρος έως 315 κιλά, ή τέσσερα άτομα, ή άτομο σε τροχοκάθισμα. Οι καθαρές διαστάσεις της πλατφόρμας είναι 1400mm x 1.100mm και το πλαίσιο έχει εξωτερικές διαστάσεις 1570mm x 1.510mm.

Το αναβατόριο κατασκευάζεται ανάλογα με το ύψος έκαστου ορόφου και τα ανάλογα σημεία εισόδου/εξόδου, τα οποία κατασκευάζονται να ανταποκρίνονται με ακρίβεια σ’ αυτά τα δεδομένα.  Επομένως το σύστημα πρόσβασης ΝΖ-200 προσφέρεται μόνο κατόπιν παραγγελίας και απαιτεί μερικές εβδομάδες για την κατασκευή, την εισαγωγή και την εγκατάσταση του.

1

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  •